Annons
Bloggar > Lilla kråkans skafferi > Lammkorv med blomkål och fikon
lammkorv med blomkål och fikon

Lammkorv med blomkål och fikon

Korv En av fördelarna med korv är att de i princip aldrig blir torrt. Inte heller smaklöst för den delen( under förutsättningen att jag väljer en korv med lite smaksättning).

 

 När jag grillar korv, till skillnad från rått kött fisk och fågel, behöver jag varken oroa mig för om den är rå eller torr, om marinaden sugit sig in eller om jag måste kladda med glace in i sista sekund. Det räcker med att hålla koll på ytan och plockar bort dem när de är gyllene och fina. 
 
Jag vet att det här kan låta osmakligt, men jag bryr mig inte speciellt mycket om vilken del av djuret som köttet kommer från. Om grisörat kan malas ner till en god korv så är det väll bara bra att den tas tillvara...?
 
Idag grillade jag små lammkorvar till lunch och åt tillsammans med blomkålsmos och fikon som jag kokat i balsamvinäger, och så den obligatoriska rostade löken.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.