Annons
Bloggar > Lilla kråkans skafferi > Kantarellpasta med kalvfrikadeller

Kantarellpasta med kalvfrikadeller

Svamp Ja, jag vet att alla tjatar om vilket OTROLIGT ”svampår” det är i år…

...meen jag tjatar lite till. Det finns kantareller överallt! Jag fullkomligt frossar i dem. Igår blandade jag ner de delikata svamparna i en frikadellpasta Frikadeller kan verka blekt och ointressant för den oinvigde. Stekytan på vanliga köttbullar har helt klart sin charm, men så har även de kokta frikadellerna. De får en helt annan konsistens, en porös och fin sådan, de smälter i munnen. De blir mycket saftiga och suger åt sig ordentligt med smak av såsen och buljongen de kokar i. Välj därför en fond/buljong du vet att du gillar för bästa resultat. 

Här hittar du receptet »

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.