Annons

Kantareller med persiljecrème

30min
0
5
12 Stycken
Av recept.se Kategori Smårätter 25 juli, 2012 Tidning mat & vänner
Smörfrästa kantareller med persiljecrème

Ingredienser

200 g
kantareller
1 st
schalottenlök
25 g
Smör
   
salt och peppar
12 st
minicrustader

Persiljecrème

0.5 dl
crème fraiche
2 msk
persilja
   
salt och peppar

Tillagning

30min
  1. Rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken. Smält smöret och svetta först löken, tillsätt därefter kantarellerna och stek i 5–7 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Persiljecrème: Mixa crème fraiche med persilja. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Fyll krustaderna med kantarellerna och ringla över persiljecrèmen.

Tips från kocken

"Vinförslag: 6505 Graham Beck Blanc de Blancs Brut, Sydafrika"

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.