Annons

Hallonbellini

5min
0
Betygsätt
2 Stycken
Av Anna Wendt Kategori Dryck 27 juni, 2012 Tidning elle mat & vin

Ingredienser

1 st
flaska mousserande vitt vin (med eller utan alkohol)
3 msk
hallonpuré (mixa 1 dl hallon med 1-2 msk florsocker)

Tillagning

5min
  1. Mixa färska eller tinade hallon tillsammans med 1–2 matskedar florsocker. Låt stå kallt en stund om bären inte varit frysta och purén redan är kall.
  2. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin.

Tips från kocken

"Lika enkel som god. Ett tips är att göra dubbel sats av hallonpurén när du ändå är igång. Din vän vill garanterat ha påfyllning!"

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.