Annons

Fyllt ägg med krämig anjovisröra

15min
0
Betygsätt
6 Portioner
Av recept.se Kategori Smårätter 9 september, 2012 Tidning elle mat & vin
Fyllt ägg med krämig anjovisröra

Ingredienser

Fyllt ägg med krämig anjovisröra

6 st
Ägg
100 g
Philadelphiaost
2 st
anjovisfiléer
0.5  
finhackad rödlök
1 dl
crème fraiche
1 knippe
persilja
1 knippe
Gräslök

Tillagning

15min
  1. Koka äggen 6 minuter. Blanda rödlök, ansjovis, philadelphiaost och crème fraiche.
  2. Skär av toppen på äggen gröp ur ägget försiktigt med en sked så du bevarar skalet helt. Mosa äggen och blanda ner i ansjoviskrämen.
  3. Finhacka persilja och gräslök och blanda ner. Fyll äggskalen med röran, garnera med persilja och gräslök.

Tips från kocken

"Foto: Matilda Lindeblad"

Passar till

Smårätter
Kräfttårta
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.