Annons

Fiskburgare med ramslöksdressing

30min
0
Betygsätt
4 Portioner
Bild för Elsa Lansing
Av Elsa Lansing Kategori Huvudrätt 25 juni, 2012

Ingredienser

Fiskburgare

200 g
lax skinn- och benfri
100 g
kallrökt lax
200 g
sej
2 st
äggula
1.5 dl
grödde
1 msk
senap
1 tsk
Salt
1 krm
Socker
1 msk
finhackad dill
   
smör till stekning

Ramslöksdressing

2 dl
turkisk yoghurt
1 msk
mixad ramslök
1 krm
Salt

Tillagning

30min
  1. Skär fisken i bitar. Mixa fisk och ägg
  2. Tillsätt kryddorna och sedan grädden i en stråle under mixningen.
  3. Forma smeten till fyra biffar.
  4. Bryn biffarna i smöret. Sänk värmen och låt efter steka ca 7 min.
  5. Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
  6. Servera burgarna med grovt bröd, deressingen, sallad och picklade gula tomater.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.