Annons

Carpaccio på rödkulla med sparris och sallad från Bäckdalen

25min
0
Betygsätt
4 Portioner
Av recept.se Kategori Förrätt 31 augusti, 2012 Tidning mat & vänner
Carpaccio på rödkulla med sparris och sallad från Bäckdalen

Ingredienser

200 g
ryggbiff på rödkullakött
4 st
sparrisar
   
parmesan
   
citron
   
blandade salladsskott
   
god olivolja
   
flingsalt
   
svartpeppar

Tillagning

25min
  1. Koka sparrisen i 4–5 minuter; det ska vara lite kärna i den. Skiva köttet i tunna fina skivor; det är lättast om köttet är lite fryst. Tvätta salladsbladen. Riv parmesanen. Gör en vacker uppläggning på en tallrik. Ringla sist över en god olivolja samt strö lite flingsalt och svartpeppar över.

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.