Annons

Äggrullar

15min
0
4.3
8 Stycken
Bild för Maud Onnermark
Av Maud Onnermark Kategori Smårätter 23 augusti, 2012 Tidning matmagasinet
Äggrullar

Ingredienser

Äggrullar

2 st
Ägg
4 msk
Vatten
1 krm
Salt
1 nypa
nymald svartpeppar
1 msk
Olivolja
100 g
kallrökt lax i skivor
2 msk
Philadelphiaost
0.5 tsk
wasabipasta eller riven pepparot
1 msk
finhackad dill

Tillagning

15min
  1. Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar. Hetta upp en stor stekpanna med olivolja, ca 28 cm i diam, och helst med släpp lätt-beläggning. Stek omeletten på svag till medelstark värme tills ovansidan stelnar.
  2. Vänd upp den på ett bakpapper och låt kallna.
  3. Lägg laxskivorna på omeletten. Blanda ost, wasabi och dill och bred över laxen. Rulla ihop till en rulle. Skiva. Foto: Ulrika Pousette

Tips från kocken

Bild för Maud Onnermark

"Det går mycket bra att göra rullen helt klar dagen före och förvara den inrullad i plastfolie. Sedan är det bara att skiva den inför serveringen."

Passar till

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.