Annons
Bloggar > Lilla kråkans skafferi > Balsambakade grönsaker med kycklingklubbor
Balsambakade grönsaker med kycklingklubbor

Balsambakade grönsaker med kycklingklubbor

grönsaker När jag ska laga kycklingklubbor hugger jag alltid av "knät" på kycklinglåret innan jag tillagar den.

 

Då blir benet brosk- och skinnfritt med ett enkelt litet hugg. Det ser trevligare ut när jag serverar och inte minst efteråt när köttet är uppätet. När man skär bort brosket blir det barnsligt enkelt att skilja på vad som kan ätas och inte. 
Idag blev det kycklingklubbor till lunch. Till det skar jag grönsaken i grova bitar, stänkte över några droppar balsamvinäger och rostade i ugnen. Enklare kan det knappast bli! Grönsakerna smakar såpass mycket att det räcker med en klick turkisk yoghurt som sås.
Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.