Annons
Bloggar > Lilla kråkans skafferi > Burgare med stekt ägg
äggburgare

Burgare med stekt ägg

Brunch Det är bara att konstatera att de senaste åren varit burgarnas år. Jag ser dem överallt i alla former och tappningar.

Jag ska väl inte sticka under stol med att det äts en och annan burgare här hemma också. Det blir något lite kravlöst och härligt så fort man lägger maten mellan två bröd. Igår lagade jag en variant på "Sébastiens lilla brasserirätt".  Orginalet äter vi oftast när vi båda kommer hem sent, är trötta och inte orkar laga mat men... ändå vill HA mat. Jag gör mig ynklig och önskar mig rätten som bot.  Då steker han köttfärsbiffar,  ägg och massor av lök. Sedan travar allt på rostat bröd. Det är såå gott med den krämiga äggulan till köttfärsbiffen och den söta löken. Igår bytte jag ut den lite vinterbetonade stekta löken till en tomasallad lite hackad gräslök. Sen åt dem till brunch. En perfekt start på en ledig söndag. 

Dela:
Annons

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.