Whirlpool lanserade i slutet av februari en sajt som heter www.vardagsakukten.se. Den ska tipsa och inspirera stressade barnfamiljer till att snabbt laga mat som är både god och nyttig. Många av recepten kan tillagas extra snabbt i mikro med crispfunktion.

Därför lottar vi, tillsammans med Whirlpool ut två MAX 38 WH, värda cirka 2 390 kronor styck. MAX 38 WH från Whirlpool är liten utanpå men stor inuti, och rymmer en normalstor roterande tallrik men tar upp lite plats i köket. Den rundade baksidan gör att den passar bra i ett hörn. Med MAX 38 WH och funktionen crisp kan du laga mat eller baka med frasig yta och krispig botten på mikrotid. De som vi lottar ut har svart front och vitt bakstycke.

Gilla recept.se på Facebook för att öka dina chanser att vinna!
 

Såhär gör du för att tävla:

Svara på frågan nedan och skicka in det rätta svarsalternativet (1, X eller 2) och skicka in ditt svar till vinn.recept@aller.se tillsammans med svaret på utslagsfrågan (i siffror). Vi behöver ditt svar senast 24.00 den 3 april.

Fråga: Vilken kokboksförfattare tar Whirlpool och Vardagsakuten till sin hjälp? (Svaret hittar du på vardagsakuten.se)

1. Mattias Larsson

X. Tina Nordström

2. Leif Mannerström

Utslagsfråga: Hur många unika besökare har vår blogg Stafettbloggen på en vecka?

Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Anställda på Aller media får ej deltaga i tävllingen. Vinnarna publiceras på recept.se när tävlingen är avslutad.

PS: Glöm inte att gilla recept.se på Facebook för att öka dina chanser att vinna!