Nu har du chansen att briljera i köket och imponera på dina gäster! Om så vill krydda salladen, salta fisken eller öppna vinet är det bara att dra fram Boschs nya IXO Gourmet - som förutom skruvdragaren innehåller både en kryddkvarn och vinöppnare. Tillbehören fästs enkelt på skruvdragaren och erbjuder lite mer action och humor, både i köket och vid middagsbordet.

Skruvdragaren IXO från Bosch är ett av världens mest sålda elverktyg och har under åren lanserats i många olika skepnader. (Bland annat i glittrande kostym bestående av 700 Swarovski-stenar!!)
Exklusivt för hösten är IXO Gourmet Set i begränsad upplaga som innehåller både en vinöppnare och en kryddkvarn som maler torkade kryddor som salt, peppar och chili. Båda tillbehören monteras enkelt på skruvdragaren. För att  öppna vinflaskan används verktyget precis som vid skruvdragning.

Verktyget är lätt och kompakt vilket gör att den passar perfekt i kökslådan. IXO väger endast 300 g, är 15 cm lång och har ett ergonomiskt grepp som gör den smidig att använda för både vuxna och barn, kockar och hemmafixare. IXO Gourmet säljs mellan oktober och december hos Bosch-återförsäljare över hela landet. Utgåvan består av en IXO skruvdragare och tillbehören IXO Spice och korkskruven IXO Vino i rostfritt stål. Med följer även ett skruvdragarset med tio bits. Det rekommenderade priset för IXO Gourmet Set är 699 kr.

För att vara med i tävlingen behöver du bara svara på frågan nedan och skicka in rätt svar till vinn.recept@aller.se - senast den 11 november. Döp mailet till Bosch.

Vems dag firar vi nu på söndag - den 11 november?

1. Fars

X. Mors

2. Barnens