Kung Markattas olivolja har skyddat ursprung (SUB) där odling och beredning sker enligt traditionella metoder i en unik region. Den får sin fruktiga och örtiga smak från koroneikioliver som vuxit i Kalamataregionen i Grekland. Oliverna handplockas och kallpressas varsamt under 27 grader. Oljan är KRAV-märkt och har cirkapriset 82 kr för 500 ml. 

Zeta har släppt tre olika olivoljor som skiljer sig åt vad gäller både smak och utseende eftersom varje producent har använder karaktäristiska flasktyper när de tappar olivolja. Gemensamt för de tre regionsoljorna är att de skördas tidigt på säsongen, av späda olivprimörer.

Azienda Guerrieri är en lätt fruktig olivolja som är mjukt pepprig, med lätta toner av gröna mandlar. Eftersmaken är kryddigt gräsig.

Val di Mazara D.O.P. Extra Vergine, från Agrigentoprovinsen vid Siciliens södra kust har en D.O.P.-märkning som garanterar dess ursprung. En medelfruktig olja med vacker grön färg. Den är fräsch och kryddig med en lätt ton av citrus, tistel och basilika.

Toscano I.G.P. Extra Vergine har en intensiv fruktig och tuff smak där oliverna handplockas precis i säsongens början, vilket ger en grönskimrande olivolja och kraftfull smak. 

Zeta Olivolja Regionale finns i välsorterade Icabutiker och på Hemköp. Cirkapris för olivoljorna i butik är 129 kronor för den sicilianska och den toskanska olivoljan samt 139 kronor för olivoljan från Marche. Alla flaskor är på 50 cl.