– Många såg säkert Tommy Myllymäki och Jens Dolk på TV4 i somras när de var ute på sin Sverigeresa, eller följde den spännande finalen av Kockarnas Kamp, där Tommy till slut segrade. Nu finns chansen att träffa dem i verkligheten när Jens och Tommy kommer till mässan och drar sina bästa minnen från i somras, berättar Daniel Fritzdorf på Stockholmsmässan som är projektledare för Mitt kök.

En tidigare favorit är Kockarnas Krog där några av sveriges bästa kockar fått i uppdrag att komponera sina bästa rätter. I år får man sällskap av Konditorernas Kafé strax bredvid.
– Magnus Johansson som har vunnit OS med Svenska Kocklandslaget brukar göra en av desserterna på Kockarnas Krog, och det var hans idé att vi borde bredda oss med ett kafé också. Med tanke på hur stort intresset har varit hittills känns det som att även kafét kommer att bli en succé, säger Daniel Fritzdorf.

Missa inte heller Josefine Baummann som bloggade hos oss på recept.se, för ett par veckor sedan! Hon är en av de som tagit fram en rätt till Kockarnas Krog!

På programmet står också matlagning med Sveriges Mästerkock Sigrid Bárány, Speed Tasting för den som vill prova viner i högt tempo, Paolo Roberto och Tina Nordström, tips för egen korvtillverkning, mack-SM och mycket mycket mer. Hela programmet och mässans öppettider finns på www.mittkokmassan.se.