Paula Ahlsén Söder blev tidigt intresserad av mat och började exprimentera i med olika smaker och kombinationer redan innan hon nådde 20 år. Idag är hon 64 år och bor i Margeretelund i Österåkers kommunoch arbetar idag med homestyling och inredning. Och med att göra kokböcker, såklart. Vi ställde tre frågor till henne om kyckling, efter det att hon valde göra en kokbok med bara recept på kyckling.

Varför göra en bok med bara kycklingrecept? Vad är det som är så bra med kyckling?
- Det är bra och enkelt att ha kycklingrecepten samlade, sen är kyckling gott, lättlagat och nyttig, och variationsmöjligheter i det oändliga.

Vilken är den bästa delen på kycklingen?
- Kycklinglåret.

Om du har en hel kyckling framför dig, hur tillagar du den helst?
- I ugn, fylld med färska och torkade kryddor, massa vitlök och även citronskivor.
 

Boken heter Kyckling från vardag till lyx och ges ut av Norstedts.