Listan enligt Google för 2013:

1. Kladdkaka
Har legat i topp länge. Och det är inte så konstigt. Kladdkaka är enkelt att lyckas med, smakar gott och går att variera i oändlighet. Kolla in vår kladdkaka med lakrits eller kladdkaka Rocky Road. Här hittar du våra populäraste kladdkakerecept!

2. Pannkakor
En klassiker som är lika populära hos barn som vuxna. Här hittar du recept på klassiska pannkakor!

3. Pulled pork
Denna amerikanska rätt som blivit superpopulära i Sverige. Tulip har till och med börjat sälja färdig Pulled pork. Men det är inte svårt att göra själv, här ser ni recept på pulled beef (samma som pulled pork men det annat kött) och här är ett recept på pulled pork som läggs i hamburgare!

4. Chokladbollar
Också poppis hos både stora som små. Och enkla att göra. Här är ett recept på klassiska chokladbollar och ett recept med olika sorters strössel!

5. Scones
Gott till frukost gott till eftermiddagsfikat. En klassisk Afternoon tea måste servera scones. Här hittar ni recept på vanliga scones och ett på glutenfria scones.

6. Amerikanska pannkakor 
Amerikanska pannkakor är som våra pannkakor fast tjockare, alltså med bakpulver. Här hittar du recept på amerikanska pannkakor med blåbär och lönnsirap och ett recept på amerikanska pannkakor med hemgjord sylt.

7. Sockerkaka
Också en enkel kaka som blir supergod när den är saftig. Här hittar ni ett recept på klassisk sockerkaka och ett på stekt sockerkaka som ni serverar med hallon och grädde.

8. Västerbottenpaj
Finns det en godare paj? Vår egna Västerbottensost är den perfekt smaksättaren. Här hittar ni det bästa receptet på Västerbottensostpaj (från självaste mejeriet) samt ett på små portionspajer med grillad paprika.

9. Äppelpaj
Det är logiskt att äpplepaj kommer på topp 10, då vi har så otroigt goda svenska äpplen att njuta av varje höst.  Här har vi ett klassiskt recept på äppelpaj och ett på äppelpaj med nöttäcke!