Hur kändes det när du fick reda på att du vann Hela Sverige Bakar?
När vi alla stod och höll hand. Handsvetten... Så nervös. Jag tyckte jag klämde sönder Josephines och ronnies händer. Tilde sa mitt namn å världen stanna typ, så kändes de. All prestation och all stress släppte. Tårarna kom. Det var en väldigt konstig upplevelse.

Vad gjorde att du stod som vinnare, tror du?
Att jag vågade tro på det jag gjorde. Att hålla mig till det jag tyckte var gott och precis utmana mig inom ramen av tid. Sen att jag är en vinnarskalle hjälpte ju också.

Varifrån kommer ditt intresse för att baka?
Jag har alltid bakat. Började med mormor i köket och sen dess har det bara rullat på!

Vad jobbar du med?
Jag jobbar som säljare på nespresso. Bakar och tränar på fritiden.

Hur ser ditt liv ut om 5 år - om du får bestämma?
Oj, hoppas att jag får utrymme att vara kreativ. Att få jobba med det jag älskar mest och få dela med mig av min kärlek för bakning. Jag skulle älska att göra fler böcker, det var otroligt kul. Att göra bak-tv skulle också vara fantastiskt!

Vilken är din favoritbakelse?
Det får nog bli något med choklad. Har lite svårt för bakelser i sig, som kanske syntes i programmet ;) hihi. Men en liten biskvi är aldrig fel!!

Nu till den viktigaste frågan, vad ska bli roligast med att blogga på recept.se?
Det roligaste kommer att vara att kunna dela med mig av mina erfarenheter. Att äntligen få prata om allt som hänt efter programmet och att alla kan följa dagarna nu efter finalen.

 

Missa alltså inte när Christina gästbloggar hos oss på recept.se - med start den 26 november!